Guy Gil the king of bloggers
כשגיא גיל שלח לי הודעה והזמין אותי להשתתף בהפקת “מלך הבלוגרים” זה היה נשמע לי שת”פ מספיק מעניין כדי להזיז את הטוסיק שלי מבאר שבע היבשה ללחות של תל אביב פחות משבוע לפני הטיסה. כל בלוגרית נתבקשה לבחור שרשרת ולבנות אאוטפיט סביבה איתו היא תצטלם, ואני נקראתי לדגל ונסעתי תל אביבה לממלכה של גיא גיל בשנקין 34.
עוד בדרך לחנות דמיינתי איזו שרשרת אני רוצה כדי להקל על הבחירה, מה שהתברר כטעות. רציתי שרשרת פליימוביל, שהתאהבתי בהן מהרגע הראשון שראיתי אותן בעמוד הפייסבוק של גיא. אך כשכל פריט בסטודיו הוא one piece לא תמיד ניתן לעשות תוכנית כבקשתך. כשהגעתי לא היו שרשראות פליימוביל בנמצא וחזרתי לנקודת ההתחלה- אין לי מושג איזו שרשרת לבחור. אני חייבת לציין שמעולם לא הרגשתי כל כך אבודה כמו שהרגשתי בחנות של גיא גיל, כשעשרות שרשראות מהממות קורצות לי מכל עבר ולוחשות לי “בחרי בי”. אחרי שמדדתי 90% מהשרשראות בחנות, החנות כבר נסגרה, ואני נותרתי עמוק בהתלבטות בין שלוש שרשראות יפייפיות. ניסיתי להיעזר בחבר טלפוני ושלחתי לאלמוג תמונות שלי עם שלושתן, אך הישועה בוששה לבוא ואני נאלצתי לחתוך בבשר החי ולקבל החלטה בעזרתו האדיבה של גיא ולקוחה נוספת שהייתה בחנות (ואז בדרך חזרה מהחנות קיבלתי את ההודעה של אלמוג שהמליץ על השרשרת שכבר בחרתי. יש!)
השרשרת שבה בחרתי היא שרשרת שנדליר ארוכה ארוכה. כי אם כבר שרשרת עם נוכחות- אז שיהיה עד הסוף, עם חוליות פלסטיק ורודות שקופות וניצנוצאז’ כסוף ושחור. החלטתי שהאאוטפיט שאני בונה ישתמש באלמנט השקוף של החוליות הורודות וידגיש אותו, ולכן בחרתי שמלת מיני עם דוגמת זברה שקיבלתי מההורים של אלמוג במתנה כשחזרו מנסיעה מחו”ל (הכי כיף לקבל מתנות שוות מחו”ל שלא צריך להחליף!). לשידרוג המראה ובקו השקוף הוספתי חצאית קלוש מבד שחור חצי שקוף, שנמצאה בחנות היד שנייה פעמיים כי טוב לקהילה ולסביבה (באוניברסיטת בן גוריון) והתאימה בדיוק מושלם לאאוטפיט. כדי לא להעמיס יותר על האאוטפיט שידכתי נעלי עקב פשוטות וחגורת מותן שחורה.
יום הצילומים היה מהנה ביותר, כבר מההתחלה המקצועיות של הצוות הורגשה- האיפור של פז רייכרט היה זריז ומקצועי, גיא גיל (שכנראה טוב בכל מה שהוא עושה) טיפל בשיער במסירות, והצילומים של גיא חמוי היו נעימים, כיפים ובעיקר לא מעיקים. כל היום תיקתק, ומה שבתחילה חשבתי שיסתיים במפח נפש של עשר גרציאלות שדוחפות אחת את השניה בתור לשיער-איפור-צילום עבר בכיף ובמהירות. היה כיף לפגוש חברות לבלוגיספרה גם במציאות, ולהכיר בלוגריות ובלוגים חדשים. האווירה מאחורי הקלעים וגם בצילומים עצמם הייתה כיפית ואפשר לראות זאת בתמונות.
גיא וכל הצוות- תודה רבה על הכל, היה בהחלט שווה להגיע מבאר שבע- זכית ביושר בתואר מלך הבלוגריות. אני בטוחה שזו לא תהיה הפעם האחרונה שלי בסטודיו (לפעם הבאה אני מזמינה שרשרת פליימוביל, כן?)
צילום: גיא חמוי
איפור: פז רייכרט לסטודיו עדה לזורגן
שיער: גיא גיל
רוצים לראות את השרשראות והאאוטפיטים של הבנות האחרות?
pink with style * TLV Birdie * שמה עין *Ya salam * lace and chiffon * BFF * highly unlikely * קצוות פרומים *
אני קצת חשדנית לגבי בלוגריות שאני לא מכירה ושישר מככבות בהפקות אופנה, לכן אומר בקורקטיות בריטית שמהפוסטים שלך ושל השתיים הנוספות שאני קוראת, זו נראית הפקה מקסימה 🙂
תהנו בסקנדינביה! מחכה לקרוא את רשמייך.
ואו שרשרת מדהימה!!
http://fashionmattersbyhadas.blogspot.co.il/